Vic Swerts wint tiende Vlerick Award

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vic Swerts, gedelegeerd bestuurder van Soudal, heeft in Brussel de tiende Vlerick Award, editie 2010, gewonnen. De jury ging op zoek naar een leider die met duurzame resultaten zijn bedrijf tot de internationale top bracht.

 

De andere genomineerden voor de Vlerick Award 2010 waren Jean Stéphenne (GSK), Thomas Leysen (Umicore) en Michaël Bremans (Ecover). De award wordt uitgereikt door Vlerick Alumni, de alumnivereniging van Vlerick Leuven Gent Management School. De winnaar werd gekozen via een stemming op de website van Vlerick Alumni en via een live voting in de zaal.

 

Vic Swerts ontving de award uit handen van Herman Van De Velde (Groep Van De Velde), de winnaar van vorig jaar. Op de avond waren ook de genomineerden van de voorbije 9 edities uitgenodigd. Deze groep van vooraanstaande ‘captains of industry’ illustreert het niveau van deze prestigieuze award.

 

Na de bekendmaking toonde Vic Swerts zich oprecht verrast maar tevens zeer geëerd met deze prijs, die ook een eer is voor het hele bedrijf.