Soudal nieuwe shirtsponsor van voetbalploeg Westerlo KVC

3-jarig contract bundelt Kempische krachten

 
Soudal, producent van lijmen, siliconen en PU schuim voor de bouw, industrie en doe-het-zelver heeft vandaag een contract met Westerlo KVC gesloten om voor een periode van 3 jaar shirtsponsor van de eerste ploeg te worden. Aldus slaan beide organisaties met Kempische roots de handen in elkaar.

Soudal heeft voetbal gekozen als een van de hoekstenen van zijn communicatiestrategie voor de belangrijke Belgische thuismarkt. De keuze is hierbij op de shirtsponsoring van KVC Westerlo gevallen omdat beide organisaties heel wat waarden delen. Voorzitter Vic Swerts over de sponsoring “Zowel Soudal als Westerlo zijn vanuit de Kempen gegroeid tot vaste waarden in hun gebied. Bovendien geldt in voetbal net als in het bedrijfsleven dat hard werken, doorzetten en beter dan de concurrentie zijn, leidt tot succes. Het is dan ook logisch dat we ons via Westerlo associëren met de meest populaire sport, voetbal”

Soudal zal voor komend seizoen op de shirts aanwezig zijn als co-sponsor en vanaf het seizoen 2011-2012 optreden als hoofdsponsor van Westerlo KVC.