Nieuw pistoolschuim: nog eenvoudiger !

Soudal lanceert Soudafoam X-TRA 750. Op de Belgische markt is dit het allereerste 500ml pistoolschuim, en het geeft dankzij een uitstekende en kwalitatieve formule hetzelfde uitgespoten volume als een klassieke 750ml bus, vandaar de naam. Het gebruiksgemak verbetert aanzienlijk dankzij de compacte afmetingen.

Soudal lanceert Soudafoam X-TRA750. Op de Belgische markt is dit het allereerste 500ml pistoolschuim, en het geeft dankzij een uitstekende en kwalitatieve formule hetzelfde uitgespoten volume als een klassieke 750ml bus, vandaar de naam. Het gebruiksgemak verbetert aanzienlijk dankzij de compacte afmetingen.

Als hoge opbrengstschuim voor de professionelen werd deze bus voorzien van een rood etiket, naar analogie met de bestaande X-TRA schuimen 1K en 2K, beide adapterschuim. Naast de opvallende introductiecampagne is ook het karton vrij revolutionair: na verwijderen van de omdoos houdt men een draagbaar karton over met 10 bussen. Ter introductie zijn dit 9 bussen schuim en 1 Click&Clean, met onderaan de krat een doosje met een Compact schuimpistool.

Soudafoam X-TRA750 maakt pistoolschuim bijzonder toegankelijk voor de eerder occasionele maar professionele schuimgebruiker die nog geen Soudal- en/of pistoolschuim gebruikt. Dit pistoolschuim onderscheidt zich verder door zijn kleur: betongrijs.