Nieuw: Fix ALL® Turbo

Fix ALL® Turbo : supersnel gefixt ! 

Met deze slogan lanceert Soudal een nieuwe, supersnelle lijmkit voor het monteren en verlijmen van bouwmaterialen.



Soudal Fix ALL®, de succesvolle Belgische universele lijmkit, is een begrip voor elke professional en doe-het-zelver. Ontwikkeld volgens de nieuwe SMX® Technologie zet het Fix ALL® gamma de trend in de markt. Bovendien is deze allround krachtpatser een echte referentie die voldoet aan de noden van de gebruikers.

Lijmen, monteren en afdichten op alle ondergronden, in alle omstandigheden en op een gebruiks- en milieuvriendelijke manier is geen enkel probleem voor Fix All®.

Unieke eigenschappen
Na meer dan 15 jaar als topspeler onder de lijmkitten lanceert Soudal nu een nieuwkomer binnen dit gamma: de Fix ALL® TURBO. Deze laatste ontwikkeling binnen de Fix ALL® familie is ideaal voor alle lijm en monteerjobs waar een snelle krachtopbouw van belang is. Fix ALL® TURBO breekt alle snelheidsrecords, aangezien het is reeds handvast is na 20 minuten. Een volledige doorharding en dus volle belastbaarheid volgt al na 3 uur.

Fix ALL® TURBO is toepasbaar zowel binnen als buiten (zelfs onder water), geurloos, krimpvrij en ook overschilderbaar. Als marktleider in België bevestigt Soudal zijn positie en innovatieve spirit met deze nieuwe Fix ALL®. Vanaf begin 2011 zal deze nieuwkomer beschikbaar zijn in de betere zaken, ondersteund door een heuse lanceringscampagne en point-of-sales materiaal.

Soudal Fix ALL® gamma

Parallel met de productlancering van de Turbo brengt Soudal een duidelijke lijn in het Fix ALL®gamma d.m.v. centrale pijlen, pictogrammen en kleurcodering van de koker. Het voordeel van zulk een duidelijke positionering is onmiskenbaar voor de consument. Op die manier ontstaan de volgende vier hoofdgroepen in het aanbod:

 

Fix ALL® Classic: de universele (multi gebruik)

Fix ALL® Crystal: de heldere (100% transparant)

Fix ALL® High Tack: de sterke (lijmkracht: 320kg / 10cm²)

Fix ALL® Turbo: de snelle (handvast: 20 min.)


 
Meer informatie?