Nieuw: Fix All Ultra op DIY 2006

Soudal verraste zijn bezoekers met diverse primeurs op de DIY beurs te Kortrijk van 5 tot 7 februari 2006.

De jongste telg van de Fix All familie werd er aan de hele sector voorgesteld. Fix All Ultra zal voortaan als kleine maar supersterke broer van deze bekende familie optreden. Geen bevestiging of dringende reparatie of Fix All Ultra kan het aan: snelle en sterke hechting op allerlei gladde of poreuze ondergronden, trillings- en vochtbestendig en bovendien glashelder. Deze handige doseertube in blisterverpakking wordt ook met bijhorende display aangeboden.

Voor restjes PU schuim die reeds uitgehard zijn, is nu de PU Remover beschikbaar. Waar PU schuim in principe alleen voor zijn uitharding met oplosmiddel verwijderd kan worden, staat dit product nu ter beschikking om ook later PU schuim resten te verwijderen zonder de ondergrond aan te tasten.

Tenslotte stond ook de nieuwe "Gele Lijn" van Soudal voegkitten en schuimen in de kijker. Alle bezoekers konden zich er persoonlijk van vergewissen dat de keuze van de consument op het verkooppunt gemakkelijker dan ooit zal zijn met deze uitgekiende, communicatieve verpakking.

Voor meer sfeerbeelden, klik hier.