Nu supersterke Fix All Ultra in tubes

De nieuwste en kleinste telg in de Fix All® familie is meteen ook de sterkste: Fix All® Ultra, gebaseerd op de Soudal SMX®-technologie. Deze kleine krachtpatser, in een 20 ml-tube, is universeel inzetbaar en combineert zijn ongelooflijke lijmkracht met uitzonderlijke kenmerken.

De nieuwste en kleinste telg in de Fix All® familie is meteen ook de sterkste: Fix All® Ultra, gebaseerd op de Soudal SMX®-technologie. Deze kleine krachtpatser, in een 20 ml-tube, is universeel inzetbaar en combineert zijn ongelooflijke lijmkracht met uitzonderlijke kenmerken. In tegenstelling tot contactlijmen is deze solventvrije en geurloze lijm blijvend elastisch, bestand tegen water en extreme temperaturen, en kan hij ook in vochtige omstandigheden worden aangebracht, wat hem perfect inzetbaar maakt voor binnen- en buitengebruik. Het aanbrengen van de lijm is geen probleem dankzij de speciale spuitmond van de tube. Deze gelvormige, volledig transparante lijm hecht bovendien op zowat alle materialen: metalen, glas en spiegels, keramiek, tegels, steen, beton, hout, kunststoffen, rubber, leder, textiel, papier ...

Vergeten we ook niet het vullend vermogen, zodat bv. een metalen kledinghaakje probleemloos op een ruwe muur kan gekleefd worden. Andere toepassingen: kleven van schoenzool, koffiekop, modelbouw, speelgoed herstellen, tentzeil herstellen en dichten, kleinere constructies in hout of metaal ... Kortom dé lijm die ieder gezin in huis hoort te hebben, of zelfs meeneemt op kampeerweekend. Ook hobbyisten allerhande zullen deze schitterende nieuwe lijm kunnen waarderen. De krachtopbouw is grotendeels een feit na slechts 90 min.