Onderneming van het jaar

Soudal, Arseus, Waterleau en Willy Naessens Group genomineerd voor "Onderneming van het jaar 2011"

Ernst & Young presenteert zijn genomineerden voor de 17de editie van de ‘Onderneming van het Jaar’-award, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis. De finalisten voor de editie 2011 zijn: Soudal (Antwerpen), Arseus (West-Vlaanderen),  Waterleau (Vlaams-Brabant) en Willy Naessens Group (Oost-Vlaanderen).
De winnaar wordt op de prijsuitreiking van dinsdag 11 oktober 2011 bekendgemaakt door de Eerste Minister.
 
 
De ‘Onderneming van het Jaar’-award zet zowel grote ondernemingen als kleinere familiebedrijven in de kijker die opvallen door hun groei en zin voor innovatie, ondernemerschap, strategie, volharding en verantwoord bestuur.

'Onderneming van het Jaar’ is een unieke bekroning die al even unieke bedrijven in de spotlight zet. Deze bedrijven verdienen dat niet alleen omdat hun cijfers bewijzen dat hun ondernemerschap vruchten afwerpt. Zij geven ook blijk van een gedurfde visie, deugdelijk bestuur, internationalisatie en geëngageerd teamwork. Zij zijn het mooiste bewijs dat ondernemen in België met durf en verbeelding, ook in de huidige economische omstandigheden, nog steeds loont en inspireert.

De jury, onder het voorzitterschap van Baron Paul Buysse, zal samen met de Eerste Minister op dinsdag 11 oktober 2011 bekendmaken wie de opvolger wordt van Taminco, de laureaat van de ‘Onderneming van het Jaar 2010’.
 
Bron: Ernst & Young