Soudal voorzitter gelauwerd met ereteken

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de viering van 40 jaar Soudal in Turnhout ontving voorzitter en oprichter van Soudal N.V. uit de handen van gouverneur Camille Paulus het ereteken van officier in de Leopoldsorde.

In aanwezigheid van een 1000-tal Soudal medewerkers uit binnen- en buitenland en hun partners, werd op zaterdagavond 9 december de balans opgemaakt van 40 jaar Soudal. Toen Vic Swerts op 26-jarige leeftijd met een éénmanszaak begon, had hij niet durven dromen dat hij die vier decennia later tot een internationale groep met 1000 medewerkers in 25 landen zou hebben uitgebouwd.

Als bekroning hiervoor werd hij door de Antwerpse gouverneur onderscheiden met het ereteken van officier in de Leopoldsorde. Camille Paulus prees in zijn toespraak vooral de nooit aflatende dynamiek en ambitie die Vic Swerts ertoe brachten om Soudal uit te bouwen tot een speler van wereldformaat inzake voegkitten, lijmen en PU schuim. Zo draagt de onderneming bij tot de welvaart in de regio met een stabiele groei van de tewerkstelling.