Nieuw in het volgende cyclocross-seizoen: de "Soudal Classics"

 
 
DE “SOUDAL CLASSICS” VOLGT DE GEKENDE “FIDEA CLASSICS” OP

De zomer moet nog volop starten en toch kijken wij al uit naar het komende najaar. Het volgende cyclocrossseizoen zal namelijk starten met een primeur: de “Fidea Classics” wordt omgedoopt tot de “Soudal Classics”!

Hierdoor verstevigt Soudal haar positie en betrokkenheid bij één van de meest populaire sporten in ons land, het veldrijden. Na de eerdere sponsoring van enkele ritten in het veldrijden in 2010 en 2011 heeft Soudal voor 2012 beslist om zich nog meer te engageren. Soudal krijgt nu haar eigen Classics. Concreet gaat het om de Grote Prijs Neerpelt (29/9), de Jaarmarktcross Niel (10/11), de Scheldecross in Antwerpen (8/12), de Grote Prijs Leuven (16/12) en de UCI Wereldbekercross in Namen (23/12).

Golazo Sports, de organisator van deze nieuwe “Soudal Classics”, is verheugd met deze nieuwe samenwerking. Christophe Impens, managing director bij Golazo Sports, zegt: "We zijn zeer opgetogen dat een trouwe partner als Soudal zijn inspanningen in het veldrijden uitbreidt. Het is tevens een eer en een bewijs van vertrouwen dat de Onderneming van het Jaar wil investeren in onze cyclocrosskalender. Wij kijken samen met Soudal uit naar een spannend veldritseizoen. ”

Volgens Dirk Coorevits, CEO van Soudal, heeft de sponsoring van de voorbije jaren voor een duidelijke groei van de naamsbekendheid van het merk gezorgd. “Met de Soudal Classics bereiken we zowel de klusser als de professionele gebruiker van onze producten in een dynamische context die perfect bij Soudal past.”

Met deze beslissing mikt Soudal niet enkel op een hoge return on investment dankzij het succes van de cyclocross, maar het is ook een logische zet om de vroegere toewijding en sponsoring van deze wintersport verder te zetten.

Lees meer