Uniek: isocyanaatvrij montageschuim !

Gebaseerd op de laatste generatie hybride polymeertechnologie.

Met Soudafoam SMX brengt Soudal opnieuw een innovatie op de markt : het eerste volledig isocyanaatvrije adapterschuim. Dit montageschuim van de allerlaatste generatie is gebaseerd op Soudal’s eigen, gepatenteerde, SMX Technologie die milieuvriendelijkheid koppelt aan de voordelen van de klassieke PU-schuimen.

Soudal, Belgische producent van gespecialiseerde chemicaliën voor de bouwindustrie, speelt al 2 decennia een pioniersrol in de ontwikkeling van nieuwe PU-schuimen.

Met Soudafoam SMX brengt Soudal opnieuw een innovatie op de markt : het eerste volledig isocyanaatvrije adapterschuim. Dit schuim is onschadelijk voor de gebruiker en het milieu met behoud van de voordelen van klassiek PU-schuim. Voegen en holten kunnen makkelijk worden opgevuld met dit expanderend, semi-flexibel isolatieschuim. Een grote tijdbesparing bij het installeren van ramen en deuren.

Anders dan klassieke PU-schuimen is Soudafoam SMX gebaseerd op de nieuwe, gepatenteerde, SMX Technologie van Soudal. SMX Technologie maakt gebruik van hybride silaangetermineerde polymeren en opent de deur voor een nieuwe generatie hoogwaardige en milieuvriendelijke producten dankzij haar veelzijdigheid en ongeëvenaarde prestaties.

Eigenschappen :

  • volledig vrij van isocyanaten ( Test Rapport SP Zweden n° F4 17365 )
  • 100 % veilig voor gebruiker en milieu
  • uitstekende thermische en akoestische isolatie
  • uitstekende hechting op de meeste ondergronden

Kleur : wit