Soudal feliciteert het volledige Lotto-Belisol team met de prestaties in Australië

Update:
 
Soudal feliciteert het volledige Lotto-Belisol team
en in het bijzonder André Greipel met zijn 2e overwinning en Adam Hansen met het behalen van de bergtrui.
 
------------------------
Goed nieuws voor de wielerfans onder ons: volgende week begint het nieuwe wielerseizoen 2014! Dit gaat traditioneel gepaard met de start van de Tour Down Under, de 6-daagse Australische World Tour-rittenwedstrijd die voorafgegaan wordt door een voorbereidend criterium op 19 en 20 januari.

Na een korte sponsering tijdens de Ronde van Frankrijk 2013, is Soudal nu officiële sponsor van het Lotto Belisol Cycling Team voor het ganse wielerseizoen. Als zodanig kersverse sponsor bevestigt Soudal op deze manier zijn ambitie om internationaal te blijven groeien. Deze Tour Down Under is dan ook belangrijk voor Soudal. Het is de eerste grote World Tour wedstrijd van het jaar waar de nieuwe Lotto Belisol outfits met Soudal logo in een wedstrijd te zien zullen zijn. Op die manier zal het Soudal merk internationaal uitgedragen worden en zullen klanten en consumenten Soudal op een andere manier leren kennen.

Tijdens de Tour Down Under zijn onze ogen gericht op spurtkanon André Greipel die het zal opnemen tegen onder meer Marcel Kittel en thuisrijders Matthew Goss en Mark Renshaw. Greipel heeft al vele successen gekend in Australië ; hij won drie keer het openingscriterium, behaalde veertien ritoverwinningen én werd twee maal eindwinnaar in de Tour Down Under! Maar we hopen natuurlijk ook op een stunt van een van zijn ploegmaten. Kan Adam Hansen stunten voor zijn thuispubliek? Heeft Jürgen Roelandts iets in petto? En wat doet de jonge garde?

Wij kijken er alvast naar uit! Rittenschema:

Rit 1: Dinsdag 21 januari: Nuriootpa – Angaston (135 km)

Rit 2: Woensdag 22 januari: Prospect – Stirling (150 km)

Rit 3: Donderdag 23 januari: Norwood – Campbelltown (145 km)

Rit 4: Vrijdag 24 januari: Unley – Victor Harbor (148,5 km)

Rit 5: Zaterdag 25 januari: McLaren Vale – Willunga Hill (151,5 km)

Rit 6: Zondag 26 januari: Adelaide – Adelaide (85,5 km)