Soudal Bike Range voor het onderhoud van fietsen

In nauwe samenwerking met de mecaniciens van de Lotto Soudal-wielerploeg heeft Soudal een compleet productengamma ontwikkeld voor het onderhoud van koersfietsen en mountainbikes: de Soudal Bike Range. De verpakkingen werden speciaal aangepast voor de ploeg om een optimaal gebruik van de producten te garanderen.

De producten zijn van professionele kwaliteit, zeer universeel inzetbaar, laagdrempelig in gebruik en nu ook beschikbaar voor het grote publiek.

Soudal Bike Range

De Soudal Bike Range bestaat uit 14 producten in 3 groepen:

  • De reinigingsmiddelen bestaan uit algemene en specifieke reinigingsproducten voor een complete reiniging van de fiets.
  • Goede smeermiddelen zijn voor de fietsketting onmisbaar. De 4 zeer specifieke typen zijn ontwikkeld voor verschillende weersomstandigheden waardoor de ketting altijd soepel loopt.
  • Voor de fietsliefhebber die zijn fiets wil monteren en demonteren hebben we verschillende monteerpasta’s ontwikkeld. Deze pasta’s zorgen ervoor dat bij het monteren de materialen minder hard tegen elkaar schuren en zo het materiaal langer meegaat.

Op de website www.soudal.bike vindt u alle producten van de Soudal Bike Range terug. Bij elk product staat een instructiefilmpje, gemaakt door de mecaniciens van de Lotto Soudal ploeg.

De producten van de Soudal Bike Range zijn binnenkort verkrijgbaar in de betere doe-het-zelf winkel en fietsspeciaalzaak

Website Soudal Bike Range